Menu
Indkøbskurv 0

Om os

Mit Navn er Freja Nordentoft. Jeg startede Butik Artefakt tilbage i 2016 med ideen om at skabe et univers med ting til at skabe personlighed i hjemmet.

Jeg startede ud med primært vintage, men har med tiden fået mere fokus på hjemmet og det at mixe både stilarter, farver, udtryk og det at håndplukke alle sine artefakter til hjemmet. Dette er med til at give hjemmet liv og et indblik i de personer, der bor der. Farver er også en stor del af vores univers med fokus på, hvad farver gør i hjemmet og for den enkelte.

Idag vil du i Butik Artefakt kunne finde mundblæst glas, keramik, grafisk tryk, smykker, tekstiler og vintage alt sammen håndplukket af mig til jer, så i kan skabe skønne hjem med personlighed. Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i Butik Artefakts online univers og i den fysiske butik, beliggende i den smukke Grejsdal på adressen Grejs Bakke 17 i Vejle.

 

Åbningstider:

Fredag kl. 11-16

Lørdag kl. 10-14

Husk altid at tjekke vores facebookside/instagram profil da der en sjældent gang kan være ændringer eksempel i ferier/, helligdage osv. Så i ikke kører forgæves.

Praktisk ved besøg:

Der er parkering lige foran butikken.

Vi tager Dankort/VISA, MobilePay og naturligvis kontanter.

 

Find os her: